represija

warning: Creating default object from empty value in /usr/local/www/cms6/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

STREETDRINKING IS NOT A CRIME!

represija

ukinimo represivni "zakon"!ukinimo represivni "zakon"!

Ukinut pritvor anarhosidikalistima

represija

Sudija Dragomir Gerasimović odlučio je da pusti na slobodu grupu beogradskih anarhista koji su optuženi za međunarodni terorizam. Oni će se braniti sa slobode.Svi optuženi, koji su označeni kao pripadnici Anarhosindikalističke inicijative, negirali su na pretresu da su teroristi, navodeći da nisu imali namere da naude Grčkoj, niti njenoj ambasadi u Beogradu, već da su želeli da izraze solidarnost sa grčkim studentom Todorosom Iliopulosom koji je u zatvoru štrajkovao glađu.

Tribina o utamničenim anarhistima

represija

U ponedeljak, 1. februara, sa početkom u 19 časova, u Pozorišnom klubu Zeleno zvono u Zrenjaninu, održaće se javna diskusija “Optužnica za međunarodni terorizam protiv šestoro anarhista kao politički proces”.

Učesnici/e su:

Branka Prpa, istoričarka
Nebojša Popov, urednik Republike
Miroslav Samardžić, politikolog
Dinko Gruhonjić, predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine.

SLOBODA ZA UHAPŠENE!

represija

SLOBODA ZA UHAPŠENE!

Prošlo je 78 dana od kako su uhapšeni naši drugari Tadej Kurepa, Ratibor Trivunac, Sanja Đokić, Ivan Savić, Ivan Vulović i Nikola Mitrović. Istraga po idiotskoj optužbi za međunarodni terorizam je okončana, a naši prijatelji su i dalje u zatvoru!

Zahtevamo da se uhapšeni oslobode!

Osuđen antifašista Olesinov

represija

Moskva - 21. aprila u 21h se oko 300 antifašista, anarhista i aktivista KRAS-AIT okupilo na ulazu u metro kako bi protestovali zbog presude Alekseju Olesinovu. Istog dana je doneta presuda po kojoj se Olesinov lišava slobode na period od godinu dana, od čega je već odležao pola. Tužilac je tražio 5 godina zatvora. Slučaj Olesinov se završio pre svog početka, cilj mu je bio da uplaši antifašiste.

Syndicate content